2010. december 20.

Úszásoktatás

Nálunk, az oskolában kötelező az úszásoktatás. Nincs is ezzel semmi baj az első négy osztályban. No de felsőben?! Huhhh, testnevelő tanerő legyen a talpán aki elvisz huszonegynéhány gyereket a legközelebbi uszodába!

Az egyik úszóversenyző. Ő kap egy pályát, és rója, és rója, és rója... óra végén levágják róla az úszóhártyákat, megkapja az ötösét, mehet haza.
Aztán itt van a kőbunkó. Bevetődik a vízbe, el is süllyed annak rendje módja szerint azonnal. Tanerőnk mentőövért kiállt, és dobja is azonnal. Kőbunkó vigyorogva jön fel a mélyből...
Aztán itt vannak a csajok. Pipiskednek, visitoznak, kényeskednek. Mindezt bikiniben. Valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy miért kell bikiniben menni a tornaórát helyettesítő úszásokításra? Úszni nem úszódresszben szoktak?

Jó, jó,őskövület vagyok, töppedt Medve agyammal én nem érthetem meg a mai fiatalokat. De azt nagyon is megértem, amikor azt kérdezem az éppen minden mozgás alól felmentett Kiskamasz Medvémtől, hogy a hőn szeretett könyvtár helyett miért az uszodát választotta?
- Anya, hát olyan jó nézni a csajokat abban a falatnyi bikiniben!

Khm, még "csak" 12 éves...