2010. május 29.

Visszaszámlálás

Már csak 12 nap... vágjuk a cetlit. 12 nap van az évzáróig. Kismackók nagyon elfáradtak. Ezért is röhögnek. Mindenen. Ezzel szivatják a tanáraikat. Olyan sztorikat mesélnek el, hogy én csak pislogok...

Dáji néptánc órán matekleckét ír! Ugrálás közben? :-)
És házi feladatot kap lovaglásból!

Kiskamasz Mackó csuklani tanítja osztálytársait, miközben maga is "erősen csuklik" és az innivalójáért mentében észrevétlenül elhagyja a néptáncórát...
Fogja magát és kimegy az óráról!

Történelemből a dolgozathoz puskát írt. De nem azt kérdezték. Ezért gyorsan beadta, és megírta az irodalom fogalmazás házifeladatát. Történelem órán.

Angolból 9 db ötöse van. Csak hat van beírva az ellenőrzőbe. Amikor a tanárnő a maradék hármat is be akarja írni, elkezd alázni... engem: "Anya nem az ötöseimre kíváncsi!"

Ma elköszönt a balett-tanárnő. Jövőre máshol tanít. Üzenem a rádióállomásoknak, hogy nem a Richter skála szerinti 7-es erősségű földrengés epicentruma volt az iskola, hanem a legördülő mázsás kövek súlya alatt rengett a Föld!

Az osztálytársaival klubot alapítanak. Szerelemügyi néppárt néven. (Mondom én, hogy Aphrodité nem fér a bőrébe!) Na, mit gondoltok kinek a szerelmi életét veszik górcső alá? Nem, nem Claudia Schifferét, nem is Bódy Sylviét, és egyetlen egy celeb sem szerepel érdeklődési körükben. A klub napközis "tanárnő" (26 éves) meglehetősen élénk és a gyerekek előtt folytatott liezonjainak megvitatására létesült.
Valamit sejthet a nagyon felkészült "tanárnő", mert állandóan faggatja a diákságot, hogy mit pusmognak, és vajon rajta élesítik-e a nyelvüket. Hááát, ha így folytatja még okot is ad rá.
Esküszöm, én a tanárok helyében feladnám...